FOTO Accident cu trei victime! O mașină de poliție a fost spulberată

O maşină de poliţie a fost implicată într-un grav accident rutier la Razboieni, in apropiere de Târgu Frumos. În urma impactului cu un alt autoturism, maşina a fost proiectată într-un şanţ de pe marginea drumului.

Din primele informaţii, cele două autoturisme, care se îndreptau dinspre Iaşi spre Târgu Frumos, depăşeau în coloană, maşina de poliţie având semnalizarea sonoră pornită. Şoferul autoturismului alb, aflat în faţă, a virat stânga, moment în care s-a produs impactul cu autospeciala de poliţie, care s-a răsturnat de două – trei ori şi s-a oprit în şanţ. Unul dintre poliţiştii aflaţi în maşină a fost proiectat prin parbriz, scrie Ziarul de Iași

Din primele informaţii oficiale, în urma accidentului au rezultat trei victime, starea acestora nefiind momentan cunoscută. La faţa locului a venit un echipaj de la descarcerare.

Potrivit medicilor, şoferul din autospeciala (27 de ani) a suferit contuzii la bazin, este stabil hemodinamic si a fost transporat la UPU „Sfantul Spiridon”. Pasagerul din dreapta  maşinei de poliţie (29 de ani) a suferit traumatisme cranio-cerebrale şi diverse leziuni, pierzându-şi cunoştiinţa. El a fost transferat la Spitalul de Neurochirugie. Şoferiţa din celălalt autoturism, în vârsta de 46 de ani, a suferit un atac de panică şi a refuzat să fie transportată la spital.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *