Pastorul din Botoșani, trimis în stare gravă la București, a fost detubat. Ce spun medicii despre starea sa de sănătate

Pastorul unei biserici din județul Botoșani a fost preluat în stare gravă de elicopterul SMURD, în cursul zilei de luni, și a fost transferat la Spitalul Militar din București. Petrică Huțuțui, pastorul Bisericii Penticostale „Limanuri Line” din Botoșani, în vârstă de 58 de ani, a suferit un șoc toxic septic.

În urma unor investigații amănunțite, s-a aflat că suferă de o boală rară care este provocată de o bacterie ce s-a localizat undeva la picior și care afectează întreg organismul.

După ce a ajuns la București, a fost operat la picior pentru a curăța în profunzime țesuturile de infecție, iar medicii erau foarte rezervați.

„Astăzi este treaz, este detubat, a fost pansat în mod repetat si e piciorul este viabil. Mai e pe dializa dar aceeași medici spun că au speranțe și că lucrurile merg într-o direcție bună. Tata s-a trezit. Medicul a schimbat câteva vorbe cu el și ne-a spus că l-a văzut încrezător. A mai zis că a verificat rana și părea că nu va mai trebuit să intervină pentru curățare. A mai spus și că organele au început ușor ușor să se pună în mișcarea. Medicul i-a transmis că toată vindecarea pornește de la creier, el trebuie să vrea. Iar tati a dat din cap încrezător”, scrie voceacrestinilor.com.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *