Opt morți la Botoșani, în accidente rutiere de la începutul anului. Polițiștii desfășoară acțiuni pentru prevenirea unor astfel de tragedii

Un număr de opt persoane au murit, în județul Botoșani, în accidente rutiere, de la începutul anului. 21 septembrie este Ziua fără persoane decedate din accidente rutiere, iar polițiștii rutieri botoșăneni desfășoară acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Activitățile se desfășoară la nivel național, în cadrul proiectului ROADPOL Safety Days, care își propune ca ziua de miercuri, 21 septembrie, să devină o zi fără persoane decedate din accidente rutiere, pe drumurile din Europa.

„În județul Botoșani, de la începutul anului până în prezent au decedat, ca urmare a accidentelor rutiere, 8 persoane. De asemenea, în urma administrării probatoriului în cauzele penale privind infracțiuni la regimul rutier, de la începutul anului până în prezent au fost reținute 17 persoane. Polițiștii rutieri sunt zilnic prezenți pe drumurile din județ”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu.

FOTO & VIDEO Microbuz din Botoșani, cu 20 de persoane, implicat într-un accident rutier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *