Doi jandarmi decorați din Botoșani și-au luat adio de la cariera militară

Doi jandarmi decorați din Botoșani și-au luat adio de la cariera militară. Aceștia au fost trecuți în rezervă, marți, după mai mult de 30 de ani de serviciu militar. Locotenentul Florin Leonte a activat ca subofițer în cadrul Ministerului Apărării Naționale din anul 1992 până în 2019, când a fost admis ca ofițer specialist în cadrul Jandarmeriei Botoșani, în urma unui concurs organizat la nivelul inspectoratului.

Plutonierul adjutant șef Cristian-Sebastian Gîtman a fost încadrat în Jandarmeria Română în anul 1992, activând ca subofițer mai întâi la Batalionul 71 Jandarmi Zalău, iar ulterior a fost mutat la Jandarmeria Botoșani, unde a îndeplinit atribuții în domeniul pazei și protecției instituționale.
Ambii jandarmi au fost decorați cu Semnul Onorific ,,În Serviciul Patriei”, iar de-a lungul carierei au fost evaluați doar cu calificative de ,,Bun” și ,,Foarte Bun”.

One thought on “Doi jandarmi decorați din Botoșani și-au luat adio de la cariera militară

  1. sa fie sanatosi batranii pensionarii le multumim pentru toate cele…. primite pe spate le dorim sa poarte sosete albastre la plimbare vor prezenta interes pentru un segment de populatie femenina…. cu drag un beneficiar de bastoane!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *