FOTO Tânăr prins conducând un microbuz, deși avea permisul anulat. Polițiștii de frontieră botoșăneni i-au făcut dosar penal

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un autovehicul, deşi avea dreptul de a conduce anulat.

În data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 04.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, conducând un microbuz, un cetățean din Republica Moldova, în vârstă de 29 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, bărbatul nu a putut prezenta un permis de conducere, declarând că nu îl are asupra sa.

Poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice, în urma cărora au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce anulat, din data de 15.12.2021.

Cu privire la aspectele constatate, persoana a declarat că în urma unui accident de circulaţie,produs în cursul anului 2018, permisul i-a fost reţinut şi ulterior i-a fost anulat dreptul de a conduce.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, transmite printr-un comunicat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *