Un tânăr din Botoșani, care tocmai fusese pus în libertate, preluat de la poarta penitenciarului și încătușat. Avea mandat de arestare din Germania

Bucurie doar de moment pentru un tânăr din județul Botoșani, care imediat cea a fost pus în libertate, a fost preluat de polițiști și încătușat din nou.

Individul, de 34 de ani, din orașul Bucecea a fost preluat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentul Urmăriri, de la poarta Penitenciarului Botoșani, de unde a fost pus în libertate, la data de 14 septembrie a.c., după executarea unei pedepse cu închisoarea,  pentru a pune în executare un alt mandat de arestare, emis de autoritățile din Germania, pentru săvârșirea infracțiunii de ”furt în legătură cu pagube materiale”, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani

Fapta acestuia constă în aceea că, în anul 2018, împreună cu alte două persoane, ar fi sustras obiecte de îmbrăcăminte și încălțăminte din mai multe spații comerciale din Germania, în valoare de peste 60.000 de euro.

Tânărul a fost escortat către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Suceava, în vederea predării către autoritățile germane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *