Cunoscut om de afaceri din Botoșani: România va fi un El Dorado. Vrem, nu vrem, trebuie să ajungem acolo

„România va fi un El Dorado. Vrem, nu vrem, trebuie să ajungem acolo. Nu o fac eu şi generaţia mea, o va face generaţia care vine din spate„, afirmă antreprenorul Gheorghe Ciubotaru, proprietarul grupului de firme Electroalfa din Botoşani.

„Încet, încet, deciziile de vizibilitate şi predictibilitate le ia Bruxellesul, nu le mai ia Bucureştiul. Chiar ne vom apuca de treabă şi în interiorul unor reguli fiecare va trebui să-şi facă treaba, mai bine sau mai puţin bine, dar nu mai poate să schimbe mult o anumită linie”, spune Ciubotaru.

Gheorghe Ciubotaru, 65 de ani, a pus bazele grupului de firme Electroalfa din Botoşani, cu afaceri de 40 milioane de euro anual, după ce şi-a dat demisia imediat după Revoluţie din Electrocontact Botoşani, fabrica cu 5.700 de angajaţi unde conducea o secţie cu 300 de oameni.

„Vor impune disciplină fiscală, ne spun ce să închidem, unde să privatizăm, cine, ce să conducă. Hidroelectrica, dacă avea management privat, era super companie, cea mai profitabilă din România. Uite că vom ajunge să avem şi management privat acolo. S-a solicitat management privat la Oltchim. Mai depinde factorul politic? S-a terminat. O să apară reguli ale jocului, o altă etapă. România este stat european şi trebuie să se supună unei discipline şi reguli predictibile”, susţine omul de afaceri.

Sursa:zf.ro

Compania Electroalfa din Botoşani obţine un nou contract pentru lucrări în sistemul de irigaţii din România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *