O cunoscută artistă, declarații despre cea mai mare dramă din viața ei, trăită la Botoșani. „Când am văzut două coroane și doliu… ”

Otilia este una dintre cele mai de succes artiste de la noi. Aceasta se bucură foarte mult și de aprecierea publicului din afară. Asta este cea mai bună dovadă a faptului că ceea ce face, face bine. Otiliei i-au plăcut mereu provocările și a vrut să demonstreze că este puternică, însă are și ea punctele ei slabe.

Otilia a fost mereu prezentă pe micul ecran. Artista a păstrat constant relația cu fanii ei, fie în online, fie prin intermediul proiectelor la care a participat. Anul acesta, o bună perioadă de timp, vedeta a fost concurentă la „Survivor”, una dintre cele mai dure competiții. Deși s-a întors mai puternică ca niciodată de acolo, artista are în continuare subiecte sau persoane care o sensibilizează.

Nu multă lume știe, însă Otilia a avut o relație specială cu buncii ei, ambii din comuna Tudora, județul Botoșani. Pentru vedetă, bunii au fost precum părinții ei. Bătrâneii au fost cei care au crescut-o și au răsfățat-o mereu. Artista a fost mereu atașată de ei, iar vestea morții bunicului ei a afectat-o profund.

Otilia povește și acum cu ochii în lacrimi cât de greu a fost acel moment pentru ea, dar și pentru familia ei. Artistei i-a fost foarte greu să accepte ideea că moartea nu iartă pe nimeni și că a venit timpul să-și ia „rămas bun!” de la bunicul ei.

Un alt episod extrem de dureros pentru Otilia a fost acela în care familia ei a decis să nu îi spună buncii sale că soțul ei a murit. Pe cât de dur poate suna, aceasta a fost cea mai bună alegere pe care o puteau face. Bunica Otiliei suferă de demență senilă, iar o astfel de veste o putea afecta și mai tare.

Moarte bunicului a sensibilizat-o și mai tare pe Otilia, dar, în același timp, i-a dat și putere. Acum, artista acceptă orice provocare cu brațele deschise și știe că bunicul ei o veghează.

„Cine a avut bunici care au fost ca niște părinți, înțelege ce am șimțit în acel moment. Pur și simplu, nu am mai putut gândi nimic. În seara aia nu am putut să intru în casă. Când am văzut coroanele alea și becul aprins, doliu deasupra casei… Te gândești că părinții și bunicii sunt nemuritori”, a spus Otilia.

Sursa: substanțial.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *