Statul român, obligat să monteze panouri fotovoltaice unui fost director de instituție din Botoșani

Statul român a fost obligat de justiție să monteze panouri fotovoltaice unui fost director de instituție din Botoșani. Fostul inspector șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă, Leo Kohut, a câștigat un proces împotriva Administrației Fondului de Mediu (AFM) după ce această instituție i-a respins cererea prin care solicitase subvenție din partea statului pentru montarea unui sistem de energie verde, prin panouri fotovoltaice.

Kohut a depus, în 2020, la AFM cerere pentru panourile fotovoltaice, însă pe 11 iunie 2020 instituția din subordinea Ministerului Mediului emite o decizie prin care îi respinge cererea. Fostul șef al ITM a contestat pe cale administrativă decizia, însă rezultatul a fost, de asemenea, negativ.

În aceste condiții, Kohut s-a adresat instanței de judecată. Tribunalul Botoșani i-a admis cererea, însă AFM a făcut contestație. Marți, recursul AFM a fost respins ca nefondat.

Oficial român din energie: “Trebuie să ne pregătim pentru cel mai negru scenariu la iarnă”. Ce problemă ar putea întâmpina județul Botoșani

One thought on “Statul român, obligat să monteze panouri fotovoltaice unui fost director de instituție din Botoșani

  1. dacă era un cetățean „obișnuit” primea din start refuz dar dacă e political correctness sau găsit soluții pentru moka….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *