Doliu în justiție! A murit un cunoscut avocat, fost judecător, din Botoșani. „Om de omenie, cu dese virtuți morale” (Update)

Foto: pixabay

Un cunoscut avocat, fost judecător, din județul Botoșani a trecut la cele veșnice. Este vorba despre Ioan Nistor, un avocat din Dorohoi, despre care cunoscuții spun că era un „profesionist desăvârșit”.

Colectivul Asociației CAR Dorohoi, cu care Ioan Nistor colabora de multă vreme, a transmis un mesaj de regret după moartea acestuia, spunând despre el că a fost „un avocat desăvârșit, un colaborator de preț al unității noastre, om de omenie cu dese virtuți morale. Va rămâne în amintirea noastră atât ca om, specialist, dar și prieten. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

Ioan Nistor avea cabinet individual în Dorohoi din aprilie 2014.

După o viaţă dedicată comunităţii, cu responsabilitate şi onestitate, un OM s-a retras, discret, în Eternitate. Astfel cum i-a fost şi viaţa, s-a despărţit de lumea aceasta în linişte şi decenţă absolută, după o viaţă în care a influenţat destinele atâtor oameni, prin decizii cântărite şi efort neobosit, în slujba unor principii pe care le-a preţuit şi respectat, până la ultima suflare”, este mesajul plin de durere al soției acestuia.

Joi, 15 septembrie 2022, acesta va fi condus pe ultimul drum. Slujba de înmormântare va fi oficiată la Catedrala Adormirea Maicii Domnului Dorohoi,  începând cu ora 12 00. Fostul judecător va fi înmormântat la cimitirul Eternitatea.

Povestea dramatică a unui tânăr din Botoșani care a căzut în patima jocurilor de noroc. A pierdut toate salariile, banii de la nuntă și a făcut și credit pentru a juca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *