Un mire şi-a dat nuntaşii în judecată pentru că l-au scăpat din braţe. Bărbatul a stat internat în spital

De la nuntă, în instanţă. Un mire şi-a dat în judecată proprii nuntaşi după ce a fost scăpat din braţe, în timpul petrecerii. Nunta a avut loc anul trecut la Băile Felix, însă bărbatul spune că nu şi-a revenit nici acum, după ce a stat internat luni bune într-un spital din Germania, scrie Observatornews.

Bărbatul a fost scăpat din brațe la nunta lui, anul trecut, în septembrie. Ceea ce trebuia să fie o seară de petrecere s-a terminat direct la spital. Pentru că nu și-a revenit nici acum, a decis să-și cheme în instanță prietenii.

Nunta a avut loc la Băile Felix, în 2021. Mirele, aflat pe ringul de dans, a fost luat pe sus de patru prieteni, care au decis brusc să-l arunce în aer. Prima aruncare s-a terminat cu bine, însă după a doua nu au reușit să-l mai prindă, iar mirele a ajuns direct pe patul de spital.

Mirele a ajuns iniţial la un spital din Oradea, iar ulterior a fost transferat la o clinică din Germania, acolo unde locuieşte şi are asigurare medicală. El a rămas internat doar două săptămâni, însă recuperarea a durat luni întregi, timp în care nu a putut să lucreze.

Are dureri chiar şi în prezent, motiv pentru care merge la muncă doar patru ore pe zi. Bărbatul spune că a fost total dezamăgit de faptul că doar unul dintre cei patru prieteni care l-au aruncat în sus l-a sunat să se intereseze de starea lui. Din acest motiv a luat decizia de a-i acţiona în judecată pentru a recupera toţi bani cheltuiţi pentru tratament. Primul termen de judecată este programat la mijlocul lunii viitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *