Dedeman a cumpărat terenurile unei foste fabrici din municipiul Botoșani. A plătit 11,7 milioane de lei

Cunoscutul lanț de magazine Dedeman, deținut de frații Dragoş şi Adrian Pavăl, a cumpărat, de curând, terenurile fostei fabrici Forma SA Botoșani. Retailerul de bricolaj a plătit patronilor indieni de la Forma suma de 11,7 milioane de lei pentru cei 32.107 metri pătrați de teren ai fostei fabrici de utilaje agricole. 

Vânzarea a avut loc în luna aprilie a acestui an, așa cum reiese din raportul semestrial de activitate pe care a fost depus la Bursa de Valori București. Tranzacția vine după ce în 2014 indienii au decis demolarea efectivă a fabricii.

„În luna aprilie 2022 a fost perfectată vânzarea terenului și a clădirilor existente în suma totala de 11.793.681 fara TVA”, se arată în raportul transmis pe 22 august de Forma SA. Același raport arată că în prima jumătate a anului societatea nu a desfășurat activitățile principale înscrise in codul CAEN.

Forma SA a fost înfiinţată în 1991 prin reorganizarea Întreprinderii Mecanice pentru Agricultură Botoşani, conform H.G. 1262/08.12.1990.

Societatea Forma a fost cumpărată la începutul anului 2007 de indienii de la Action Construction Equipment Ltd, după ce a fost privatizată în anul 2000 acţionarul majoritar la acea vreme fiind Ioan Seche, senator PSD de Braşov.

 

2 thoughts on “Dedeman a cumpărat terenurile unei foste fabrici din municipiul Botoșani. A plătit 11,7 milioane de lei

  1. Ion Seche (n. 7 iunie 1950) este un fost senator român în legislatura 2000-2004 ales în județul Brașov pe listele partidului PDSR care în iunie 2001 a devenit PSD. În cadrul activității sale parlamentare, Ion Seche a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Regatul Hașemit al Iordaniei, Republica Belarus și Republica Lituania. Ion Seche a fost membru în comisia economică, industrii și servicii.
    ACESTEA SUNT INFORMATIILE DESPRE ACEST INDIVID CARE A AJUNS PROPRIETAR PE ACESTE PROPRIETATI ! CUM DE SE PAOTE CA UN NEICA NIMENI SA INTRE IN POSESIA UNEI AVERI A POPORULUI ROMAN???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *