FOTO! Mai ceva ca în filme! Un tânăr din Botoșani, care avea asupra sa un pistol, a tras dintr-o mașină într-un grup de tineri, rănind pe unul dintre aceștia

Un nou caz tulburător în județul Botoșani. Un tânăr, care avea asupra sa o armă, a tras dintr-o mașină într-un grup de tineri, rănind pe unul dintre aceștia.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Polișie Județean Botoșani polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și lovire sau alte violențe.

Din cercetări, a reieșit faptul că, la data de 10 septembrie 2022, un tânăr de 20 de ani, care se afla în calitate de pasager într-un autoturism, ce se deplasa pe drumul public, din localitatea Bozieni, ar fi tras cu un pistol cu aer comprimat, asupra unui grup de tineri aflați pe marginea părții carosabile, nimerind pe unul dintre aceștia. Dupa comiterea faptei, tânărul a aruncat arma, ulterior, aceasta fiind găsită de către polițiști”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, rana provocata fiind superficială

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus, urmând ca în functie de rezultate să fie dispuse măsuri legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *