FC Botoșani, învinsă încă o dată pe teren propriu. A pierdut cu UTA

FC Botoșani a fost învinsă din nou pe teren propriu. Echipa lui Mihai Teja a pierdut cu 2-1 (2-0) într-un meci disputat pe Stadionul Municipal din Botoșani, în etapa a noua a Superligii. Aceasta este a treia înfrângere în ultimele patru etape.

Arădenii au deschis scorul prin Cascini în minutul 26, în urma unui corner, iar Postolachi a reușit să îl majoreze în minutul 31, după o gafă uriașă a portarului Pap, care a scăpat mingea printre mâini. Botoșaniul a reușit să reducă din diferență după pauză prin Sno, care a înscris în minutul 53.

Echipele de start:

FC Botoșani: Pap – Sno, Dican, Țigănașu, Șeroni – Mussis, Sylla, Ivanov – Mateus, Camara, Mailat. Au mai jucat;: Dragu, Petkovski, M. Roman II, Shahaf, Tîrcoveanu. Antr. Mihai Teja

UTA: Iacob – Vukcevic, Chindriș, Benga, Hoxhallari – Batha, Stahl – Steau, Cascini, Jobello – Postolachi. Au mai jucat: Anton,  Keșeru,  Negoescu, Otele, Ubbink. Antr. Ilie Poenaru

Arbitru: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe)

One thought on “FC Botoșani, învinsă încă o dată pe teren propriu. A pierdut cu UTA

  1. Iftimie ,rusine! ne ai schimbat sigla ,ca și când nu am avea o istorie a clubului! Vinzi tot fara sa ti pese de noi si echipa! Nu avem galerie ca să nu te spurce nimeni! De ce nu faci hipodrom din stadion? Fotbaliștii au nume de cai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *