Au legat deja școala de gard! Mai mulți elevi din Botoșani au fost prinși de polițiști în timp ce chiuleau de la cursuri

Mai mulți elevi din Botoșani au luat în serios vorba românească „ a lega școala de gard” și, fără chef de cursuri, aceștia au preferat să îți ocupe timpul pe care trebuiau să îl petreacă la școală, cu alte îndeletniciri. Spre ghinionul lor, au fost prinși de polițiști.

La data de 7 septembrie 2022, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară, împreună cu cei din cadrul Biroului de Ordine Publică au organizat o acțiune pe linia creșterii gradului de siguranță a elevilor în unitățile de învățământ și prevenirea absenteismului școlar.

Activitățile s-au desfășurat în zonele adiacente a opt unități de învățământ, din municipiul Botoșani, iar în cadrul acestora au fost depistați 16 elevi care absentau de la cursuri.

„În cazul acestora, vor fi întocmite informări către unitățile de învățământ la care sunt înscriși, în vederea luării măsurilor de monitorizare. Astfel de activități vor fi desfășurate și în perioada următoare”, spun polițiștii.

Un primar din Botoșani vrea să cumpere toate casele abandonate din comună. Ce vrea să facă cu ele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *