Ziua porților deschise, pe 13 septembrie, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani

Subunitățile de intervenție ale ISU din Botoșani, Dorohoi, Săveni, Ștefănești și Trușești își vor deschide porțile, pe 13 septembrie, pentru toți cei care doresc să vadă îndeaproape cu ce se ocupă pompierii, informează printr-un comunicat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani.

Aceștia vor avea ocazia să vadă autospecialele folosite în misiunile operative și vor afla informații utile cu privire la modul în care trebuie să se comporte pentru a preveni situațiile de urgență.

Activitățile se vor desfășura în aer liber, între orele 10:00 – 14:00, la următoarele sedii: Detașamentul de Pompieri Botoșani, din strada Uzinei nr. 3;
– Detașamentul de Pompieri Dorohoi, din strada Dumbrava Roșie, nr. 2; Stația de Pompieri Săveni, din strada Nicolae Iorga, nr.5; Garda de Intervenție Ștefănești, din strada Aleea Trandafirilor;  Garda de Intervenție Trușești.

De asemenea, pe 13 septembie, între orele 13:00 – 16:00, se vor desfășura acțiuni de informare și educare preventivă, la Uvertura Mall.
Acțiunile “Ziua Porților Deschise” este organizată în contextul sărbătoririi Zilei Pompierilor din România și Zilei Informării Preventive – Marți 13, mai precizează ISU Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *