Concept imobiliar de cea mai nouă generație, la două minute de Piața Mare – ansamblul UNIQUE Residence Victoriei

Noi apartamente Made To Measure în blocuri noi la capacitate funcțională maximă, cu posibilitatea de recompartimentare fără a afecta structura de rezistență, la un nivel de siguranță superior standardelor normativelor actuale

Se știe că pe toată durata de viață a unei construcții, aceasta este supusă la diverse acțiuni exterioare  care determină scăderea performanțelor, a timpului de viață proiectat – pe scurt, construcția îmbătrânește.

Pe de altă parte, înțelegem că, pentru construcțiile noi, normativele tehnice în vigoare sunt mult peste cele utilizate în realizarea celor vechi, iar soluțiile de proiectare, materialele structurale cât și cele folosite pentru izolare fonică, termică, hidrofugă, protecție la foc sunt actuale și fiecare dintre acestea respectă normele în vigoare.

ÎNȚELEGE să faci diferența!

Dăm naștere unor construcții performante, pentru a livra apartamente personalizate moderne, inteligente, cât mai eficiente energetic, mai sănătoase și confortabile, realizate cu materiale de ultimă generație, atât pentru elementele structurale cât și pentru izolarea fonică, termică, hidrofugă și protecția la foc, în condițiile respectării celor mai noi cerințe în construcții, a normativelor tehnice în vigoare.

CREEAZĂ, ai libertatea!

Încă de la fazele inițiale de proiectare ale noului proiect UNIQUE Residence din str. Victoriei (similar ansamblului UNIQUE Residence Calea Națională) clienții noștri au posibilitatea de a lua în calcul modificările locuinței (în cadrul execuției) fără a afecta structura de rezistență, facilitate ce le oferă flexibilitatea de realiza recompartimentări și amenajări interioare ulterioare sporite.

Apartamentele Made To Measure marca UNIQUE Residence vin la pachet cu dotări standard de siguranță și confort incluse. Totodată, pentru un concept unitar, fiecare proprietar va beneficia de o gamă largă de pachete de dotări puse la dispoziție pentru diverse niveluri: amenajări interioare și design interior, echipări de izolație, ventilație și filtrare a aerului pentru condiții superioare de calitate a mediului, și nu în ultimul rând, de pachetele de soluții personalizate SMART Home care vor spori eficienta, siguranța și confortul locuinței pe măsura dorințelor și a propriului ritm de viață.

Toate proiectele noastre, marca UNIQUE Residence, sunt verificate de către specialiști autorizați și asigură un nivel superior al cerințelor specifice de: rezistență și stabilitate, securitate la incendiu, siguranță în exploatare, igienă, izolație termică și mediu, de siguranță al întregii clădiri, peste standardele normativelor actuale.

ALEGE unde vrei să fii!

Atunci când ezită în fața unei clădiri performante, realizate cu responsabilitate, la un nivel superior de siguranță, peste standardele normativelor în vigoare, clienții ar trebui să știe că prețul pe care îl plătesc este prețul siguranței lor!

UNIQUE Residence – proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt așteptărilor fiecăruia!

Contact direct la dezvoltator: 0744691659

FB: @UniqueResidenceRO

Stadii de realizare a proiectelor rezidențiale UNIQUE Residence dezvoltate în Botoșani, Iași și Focșani:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *