FOTO Accident cu 15 victime de Sfânta Maria! Impactul s-a produs între un camion și un microbuz

Un accident cu 15 victime a avut loc, joi, în zi de sărbătoare a Sfintei Maria. Un camion și un microbuz s-au ciocnit violent. Nenorocirea s-a produs în județul Galați, pe Drumul Național 26, în interiorul localității Șivița. Potrivit polițiștilor, un bărbat în vârstă de 30 ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea un tir pe drumul menționat, pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers, ar fi intrat în coliziune lateral spate dreapta cu un microbuz transport persoane intrajudețean, ce era condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 35 ani.

În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea ușoară a unui număr de 15 persoane, toate aflate în microbuz. Mai multe echipaje de la ambulanță s-au deplasat la fața locului pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„Conducători auto au fost testați alcoolscop, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. În prezent se circulă dirijat pe un singur sens de mers.
S-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut acest eveniment rutier”, precizează polițiștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *