O tânără îndrăgostită a cerut ordin de protecție împotriva propriilor părinți. Ce răspuns a primit din partea instanței

Cerere inedită a unei tinere din Țara Oașului care și-a dorit cu orice preț să obțină ordin de protecție împotriva propriilor părinți, pentru a-și putea trăi povestea de dragoste. Fata studia în Franța și locuia acolo împreună cu familia, însă a renunțat la tot și a venit în țară pentru că s-a îndrăgostit. Pentru a scăpa de reproșurile părinților a apelat la magistrați.

Deși întreaga poveste are un iz mai romanțat, tânăra de 20 de ani nu a primit soluția pe care și-a dorit-o din partea magistraților.

Cererea i-a fost imediat respinsă pe motiv că nu sunt probe care să dovedească că părinții i-ar pune viața în pericol sau că o amenință. Drept urmare, ordinul de protecție pe care l-a cerut cu insistență i-a fost refuzat.

Întreaga poveste a început după ce adolescenta s-a îndrăgostit de un bărbat din localitatea Negrești-Oaș, județul Satu Mare și a renunțat la studiile din Franța. Părinții, însă, nu au fost de acord cu ideea și chiar dacă aceasta a plecat în țară, familia a continuat să insiste să revină la universitate.

Pentru a scăpa de gura părinților, fata s-a gândit că un ordin de protecție i-ar fi de ajutor. I-a acuzat pe aceștia de violență verbală și psihologică, însă nu a avut succes. Amândoi au fost audiați de la distanță și au precizat doar că și-ar dori ca fiica lor să îți finalizeze studiile și să își păstreze locul de muncă din străinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *