Zonă economică dezvoltată într-o localitate limitrofă Botoșaniului. Se scot la concesiune 15.000 mp de teren

O suprafață de 15.000 de metri pătrați de teren vor fi scoși la concesiune în vederea dezvoltării unei zone economice în localitatea Răchiți. Terenul se află între Primăria Răchiți și fabrica de lactate Five Continents Group și a fost scos la licitație de administrația locală.

Terenul scos la concesiune este împărțit în două loturi, unul de 10.000 de metri pătrați, iar celălalt de 5.000 de metri pătrați, prețul de pornire a licitației fiind stabilit printr-o hotărâre a Consiliului Local.

Întreaga suprafață, aflată în domeniul public al comunei Răchiți, dispune de utilitățile de bază, respectiv apă, canal și curent, iar în curând va beneficia și de gaz.

„Mai multe firme sunt interesate și vor dezvolte afaceri aici. Ne dorim să facem aici o zonă economică importantă”, a declarat primarul din Răchiți, Florin Bulgaru, care precizează că un om de afaceri egiptean vrea să dezvolte o fabrică de textile.

Primăria Răchiți dispune acolo de o suprafață de 70.000 mp, iar, dacă va fi necesar, va mai scoate la licitație, spre concesiune, și alte parcele.

Alertă alimentară! Produse retrase de urgență de la raft din magazinele Profi și Lidl

 

 

 

One thought on “Zonă economică dezvoltată într-o localitate limitrofă Botoșaniului. Se scot la concesiune 15.000 mp de teren

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *