FOTO! Școala din județul Botoșani unde, până astăzi, niciun oficial nu a participat la deschiderea anului școlar

O unitatea de învățământ din județul Botoșani nu a fost niciodată vizitată de oficialități, până astăzi, la festivitatea de deschidere a anului școlar. Este vorba de Liceul Tehnologic din Todireni, care numără o populație școlară numeroasă, peste 500 de elevi, dar care nu a prezentat interes pentru autorități sau politicieni.

La festivitatea de deschidere a anului școlar, a fost prezentă Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Alături de domnul primar Petru Toma, în această primă zi de școală am fost alături de cei peste 500 de elevi și zeci de profesori de la Liceul Tehnologic Todireni, situat în extremitatea sud-estică a județului și unde, până astăzi, niciun oficial nu a participat la deschiderea anului școlar. Dragi elevi, vă puteți sprijini pe noi în orice încercare veți avea pe parcursul școlii. Alături de cadrele didactice, suntem partenerii dumneavoastră de încredere și trebuie să știți că facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a vă asigura cele mai bune condiții să vă dezvoltați. Școala este mediul propice pentru așa ceva. Vă urez mult succes, realizări frumoase, un an rodnic, cu rezultate deosebite, perseverență și sete de noi cunoștințe!”, a declarat Doina Federovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *