Unul dintre cei mai iubiți preoți din Botoșani își aniversează ziua de naștere. În urmă cu un an, a învins temutul virus

Unul dintre cei mai iubiți preoți din Botoșani își aniversează, luni, 5 septembrie, ziua de naștere. Este vorba despre părintele Ioan Alupoaiei, de la Biserica Izvorul Tămăduirii, unul dintre cei mai apreciați duhovnici botoșăneni, care împlinește vârsta de 60 de ani. În urmă cu un an, preotul a fost internat în spital după ce a fost infectat cu virusul COVID-19. Din fericire, parohul a învins în lupta cu temutul virus.

Părintele este recunoscut pentru activitatea sa pastorală, misionară și socială. Ioan Alupoaiei este licențiat al Facultății de Teologie „Dumitru Stăniloae” Iași din 1998, diacon și preot  din1998. A fost preot paroh la Parohia Mihălăşeni, la Parohia Cătămărăşti-Vale, iar de la 1 decembrie 2001 este preot paroh la Parohia Izvorul Tămăduirii.

Cu frățeasca dragoste în Hristos vă felicităm cu această zi importantă din viața Sfinției Voastre, adresându-vă călduroase urări de tot binele și mult ajutor de la Dumnezeu în lucrarea pe care o desfășurați pe tărâmul duhovnicesc.  Ziua de astăzi să vă fie plină de recunoștința și lumină față de darul vieții pe care l-ați primit de la Dăruitorul Ceresc. Anii trăiți să fie ani ai mântuirii și ai sfințirii vieții, căci timpul în care trăim este unul al mântuirii și sfințirii umanității. Ne rugăm Domnului Iisus Hristos, Arhiereul Cel Veșnic, să vă dăruiască în continuare râvnă sfântă pentru Sfânta Taină a preoției și multă credință față de Biserică și credincioșii ei. Întru mulţi şi fericiţi ani Sfinției Voastre și întregii familii!”, a fost mesajul transmis de Consiliul parohial, Comitetul parohial și enoriașii parohiei „Izvorul Tămăduirii”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *