FOTO Preotul Vasile Ioana, o voce puternică în lumea ortodoxă românească, a venit la Stăuceni, locul natal al fostului patriarh. Părintele a fost însoțit de 70 de pelerini

Preotul Vasile Ioana, una dintre cele mai puternice voci din lumea ortodoxă românească, a venit în județul Botoșani, alături de peste 70 de pelerini, pe urmele fostului patriarh Arăpașu. Vineri, 2 septembrie 2022 îndrăgitul preot, alăuri de credincioși din București, a mers la casa memorială de la Tocileni, dar și la Biserica din Victoria, ctitorie a lui Teoctist Arăpașu. Gazda pelerinilor a fost primarul Cozmin Epuraș.

În calitate de invitat în cadrul mai multor emisiuni radio și TV, părintele Vasile Ioana abordează diverse teme de actualitate şi răspunde la frământările tinerilor. Este o prezență constantă în viața socială, nu doar în parohia sa, ci și în emisiuni, inclusiv în online.

Părintele Vasile Ioana este parohul bisericii „Sfântul Nicolae Dintr-o Zi”, aflată în apropierea Pieței Universității din Bucureşti și de la vârsta de 19 ani a fost luat sub oblăduirea Părintelui Patriarh Teoctist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *