Trist! Un fost primar, tatăl a doi copii, și-a pus capăt zilelor

Foto: pixabay

Un fost primar din Mehedinți și-a pus capăt zilelor. A lăsat în urma sa doi copii minori. Claudiu Rujoi, fost primar din comuna Husnicioara (județul Mehedinți) a fost găsit mort, joi noapte, în bucătăria casei sale. Bărbatul și-a pus capăt zilelor cu o armă de vânătoare, pe care o deținea.

Claudiu Rujoi s-a sinucis în urmă cu două zile, însă trupul său a fost găsit abia joi noapte, după ce un vecin de-al său a alertat autoritățile deoarece era îngrijorat pentru că nu îl mai văzuse de câteva zile. Bărbatul a fost găsit, fără suflare, pe un scaun din bucătăria sa. Acesta avea doar 43 de ani. În urma gestului său, doi copii minori au rămas orfani de tată.

Claudiu Rujoi își creștea singur copiii. Fetița era rezultatul primei sale căsătorii, iar băiatul a fost făcut în timpul celui de-al doilea mariaj al său. Pe contul său de Facebook, distribuia adesea fotografii cu cei doi copii ai săi.

Momentan, nu se știe de ce bărbatul și-a pus capăt zilelor, însă vecinii săi susțin că acesta ar fi fost în depresie deoarece a fost părăsit de a doua sa soție. În prezent, oamenii legii se află la fața locului, urmând a fi stabilite, cu exactitate, cauzele care l-au împins pe Claudiu Rujoi să se sinucidă. Trupul său neînsuflețit urmează să fie ridicat și dus la Serviciul de Medicină Legală. Claudiu Rujoi a fost primarul comunei Husnicioara, din județul Mehedinți, între 2012 și 2016.

Sursa:Capital.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *