FOTO! Șofer tras pe dreapta de polițiștii de frontieră botoșăneni. S-a ales cu dosar penal

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean din Republica Moldova care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea acest drept, a declarat Radu Tatiana, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

În data de 1 septembrie, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca – I.T.P.F. Iaşi, pe timpul unei misiuni specifice, a oprit pentru control, la ieşirea din localitatea de frontieră Stânca, un ansamblu rutier format dintr-un microbuz şi o remorcă, ambele înmatriculate în Republica Moldova.

Conducătorul ansamblului rutier, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 25 de ani, a prezentat pentru control un permis de conducere eliberat de autorităţile din Republica Moldova valabil pentru categoriile B şi B1.

”În urma verificărilor specifice efectuate colegii noştri au stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere valabil pentru categoria „BE”, necesar pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză .Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat Tatiana Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *