Antrenorul FC Botoșani, Mihai Teja, despre meciul cu FC Argeș: Avem un meci important cu cei de la FC Argeş.

Antrenorul FC Botoşani, Mihai Teja, susține că meciul de joi contra formației FC Argeș, din etapa a opta a Superligii, este unul important pentru formația sa. El a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că echipa piteșteană este una puternică, care s-a întărit prin numeroasele transferuri din această vară.

„FC Argeş a investit foarte mult anul acesta, au luat 12-15 noi jucători, cu calitate, şi e clar cu obiectivul lor este unul îndrăzneţ. Dar nu neapărat lucrul acesta va face diferenţa. Avem un grup bun care va intra întotdeauna pe teren să dea tot ce are mai bun”, a afirmat Teja.

Chiar dacă echipa sa a pierdut în ultimul minut la Craiova, Teja le cere elevilor săi să aibă un moral ridicat.

„Trebuie să fim foarte atenţi, pentru că întâlnim o echipă foarte bună, care a avut rezultate bune în ultima perioadă, şi-au schimbat aproape întreaga echipă, au jucători buni, cu calitate. De aceea trebuie să fim foarte atenţi, concentraţi la tot ceea ce înseamnă jocul de mâine, mai ales că noi venim după o deplasare foarte grea din toate punctele de vedere. Moralul trebuie să fie unul bun, chiar dacă am pierdut în ultimul minut. Normal că o dezamăgire este imediat după meci, dar după trebuie să ridicăm capul sus şi să mergem mai departe. Avem un meci important cu cei de la FC Argeş. Să nu uităm că anul trecut s-au bucurat aici pe terenul nostru, că au sărbătorit intrarea în play-off. Cred că ar trebui să fie o ambiţie în plus din partea lor, dar am încredere în băieţi”, a adăugat tehnicianul de la Botoșani.

Partida dintre FC Botoşani și FC Argeş va avea loc, joi, de la ora 18:00, pe Stadionul Municipal din Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *