FOTO A început Olimpiada Balcanică de Informatică pentru Juniori la Dorohoi. Concurenții sunt din 11 țări

A XVI-a ediție a Olimpiadei Balcanice de Informatică pentru Juniori se desfășoară în acest an în România, în municipiul Dorohoi. Desfășurată la Liceul ”Regina Maria”, competiția reunește concurenți din 11 țări balcanice.

Cele 12 echipe participante au în componență câte 4 concurenți coordonați de un team leader și un deputy leader și provin din: Albania, Azerbaidjan, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Cipru, Grecia, Moldova, Macedonia de Nord, Serbia, Ucraina și România.

Deschiderea oficială a avut loc marți, 30 august 2022, începând cu ora 10, la Cinema Melodia din Dorohoi, iar decernarea medaliilor va avea loc vineri, 2 septembrie 2022, ora 18, în același spațiu, informează printr-un comunicat Inspectoratul Școlar Județean.

Parteneri în organizarea și desfășurarea evenimentului sunt Ministerul Educației prin Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, Primăria Municipiului Dorohoi, Societatea Pentru Excelență și Performanță în Informatică, un număr mare de sponsori, profesori și elevi voluntari. Aceșția au creat premisele unei desfășurări excelente a competiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *