FOTO! Acțiune caritabilă pentru copiii sărmani organizată de voluntarii unei parohii din Botoșani

Mai mulți copiii sărmani au primit rechizite școlare în urma unei acțiuni caritabile organizate de voluntarii Parohiei Sfinții Apostoli Petru si Pavel 2 Botoșani, având ca și coordonator pe Lionte Andrei, elev al Seminarului Teologic Ortodox Botoșani.

Astfel, pe 15 august a avut loc un spectacol caritabil intitulat ” Pași spre viitor”, pentru copii care nu iși permit începerea anului școlar. Activitatea s-a desfășurat în sala de festivități a Parohiei Vovidenia, cu binecuvântarea protopopului Petru Fercal.

Concertul a fost susținut de corul misionar al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei ” Sf Ioan Iacob Hozevitul” coordonat de dirijorul Gabriel Corolea, iar în urma acțiunii s-a strâns suma de 2.000 de lei.

Scopul concertului a fost asigurarea începerii anului școlar copiilor ce nu își permit rechizite școlare. A fost oferit câte un ghiozdan complet copiilor înscriși în proiect.

Colaboratori au fost și preoții : Pr Ulman Mihail (Paroh al Bisericii Sf. Ap. Petru si Pavel 2 Botoșani ) Pr Partenie Apostoaie ( Paroh al bisericii Vovidenia) si Pr Ciobanu Marius ( Paroh Biserica Sf Nectaria și Sf Andrei ).

Doresc sa mulțumesc tuturor celor ce au luat parte la acest frumos proiect, ce se afla la prima ediție. Mulțumim dirijorului Gabriel Corolea ce împreună cu al sau cor a putut face posibila aceasta activitate. Mulțumim si preoților ce ne.au susținut atat pe plan de organizare cat si moral și tuturor celor ce au contribuit material. Si nu in ultimul rand, vreau sa dau Slava lui Dumnezeu pentru ca totul a fost făcut cu mult profesionalism și am avut o echipa de voluntari uniți și foarte devotați. Urmează în viitorul apropiat și alte proiecte, așa ca va rugam sa ne fiți alături!„, a declarat Lionte Andrei, coordonator voluntari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *