FC Botoșani i-a stabilit prețul lui Kevin Boli! Câți bani trebuie să plătească Gigi Becali dacă vrea să-l transfere pe fundaș.

Valeriu Iftime, patronul formației FC Botoșani, a anunțat câți bani trebuie să plătească Gigi Becali pentru a-l transfera pe Kevin  Boli la FCSB.

Kevin Boli a revenit în  România în perioada de mercato din această vară, după ce și-a încheiat aventura la Samsunspor, iar fundașul central a semnat cu FC Botoșani.

Deși e la FC Botoșani de aproape două luni, Kevin Boli a reușit să atragă atenția unor echipe importante din Superliga.

Câți bani trebuie să plătească Gigi Becali pentru a-l transfera pe Kevin Boli la FCSB

FCSB și CFR Cluj l-au trecut pe Kevin Boli pe lista de transferuri, iar Valeriu Iftime a dezvăluit că e dispus să renunțe la serviciile fundașului central dacă primește 500.000 de euro.

„N-a întrebat nimeni despre Boli în mod serios, în mod oficial la FC Botoşani. Boli are până în iunie contract. Are un an cu FC Botoşani. Pentru un an l-am luat. Am nevoie de el un an.

Dacă am o ofertă bună de la FCSB şi copilul vrea să plece, nu mă pot opune. El nu e un atacant central şi nici nu are vârsta lui Compagno. Dar o treime din preţul ăsta (n.r. – 1.5 milioane de euro) putem lua şi noi. Negociabil, bineînţeles. Păi, 500.000 de euro”, a declarat Valeriu Iftime, conform Orangesport.

Kevin Boli a câștigat 4 titluri în Superliga

Kevin Boli (31 de ani) a revenit în Superliga pe 25 iulie 2022, după ce ultima dată a evoluat pentru Samsunspor, echipă la care a fost vândut de CFR Cluj în septembrie 2020 pentru 700.000 de euro. Fundașul central a început fotbalul la CS Sedan, iar pe parcursul carierei a mai jucat pentru Mouscron, FC Viitorul, CFR Cluj și GZ Hengfeng.

Kevin Boli a câștigat patru titluri de campion în Superliga, dintre care trei cu CFR Cluj (2017 – 2018, 2019 – 2020 și 2020 – 2021) și unul cu FC Viitorul (2016 – 2017), potrivit prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *