FOTO Accident cu un mort și patru răniți! O mașină a căzut într-un râu

Un accident rutier s-a produs pe DJ 245, în localitatea Oprișița, comuna vasluiană Poienești. Un autoturism în care se aflau cinci tineri a căzut în râul Racova. Trei au rămas încarcerați, iar doi erau chiar în pericol de înec.

Echipajul ambulanței de terapie intensivă mobilă a preluat un tânăr în vârstă de 23 de ani, pe care l-a transportat intubat și în stare de inconștiență la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgenţă Vaslui. O ambulanță a dus la UPU Vaslui un tânăr de 22 ani, politraumatizat, dar conștient. Din păcate, la spital a murit.

Trei victime au fost transportate la UPU Vaslui cu ambulanțe aparținând SAJ Vaslui, celelalte două primind îngrijiri medicale la fața locului.

Accidentul s-a produs luni dimineață, după ce un bărbat de 27 de ani din comuna Delești, a pierdut controlul mașinii și a aterizat în râul Racova. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *