Un bărbat a sunat la 112 pentru că nu-și găsea soția și copilul. Ce se întâmplase

Un individ din Alba a sunat la 112 spunând că nu-și găsește soția și copilul. Tot el a avut însă de suferit, pentru că polițiștii au descoperit lucruri tulburătoare când au făcut verificările sumare la fața locului.

Bărbatul este din localitatea Valea Negrilesii, iar la apelul de urgență au intervenit polițiștii din Abrud. Inițial au constatat că sesizarea se confirmă, dar verificările au arătat că bărbatul ar fi avut un istoric violent în familie, iar soția își luase copilul și fugise de acasă, de frică, relatează publicația Alba 24.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 27 august, în jurul orei 11.40, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Abrud au intervenit pe raza localității Valea Negrilesii, comuna Bucium, de unde un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, a sesizat că nu își găsește soția și copilul.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că bărbatul, în timp ce se afla la locuința femeii, în vârstă de 31 de ani, ar fi amenințat-o cu acte de violență, fapt ce a determinat-o să se ascundă.

Polițiștii au emis pe loc un ordin de protecție pentru victimă, iarbărbatul are interdicție să se apropie de ea sau familia acesteia

„În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului provizoriu de protecție, iar bărbatul a fost evacuat din locuință.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare” au precizat polițiștii.

Sursa: StirilePROTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *