FOTO! Circulația rutieră s-a redeschis pe tronsoanele reabilitate de pe strada Primăverii. Primar: În scurt timp se va deschide frontul de lucru pe un nou tronson

În doar 10 zile lucrătoare, jumătate din strada Primăverii a fost deja reabilitată, anunță reprezentanții Primăriei Botoșani. Astfel, de la deschiderea șantierului, pe 16 august 2022, până în prezent, au fost dezafectate dalele cu șine de tramvai pe trei tronsoane, de la intersecția cu str. George Enescu până la cea cu str. Octav Onicescu, fiind amenajat și stratul de uzură.

Au început să fie executate și marcajele privind amenajarea locurilor de parcare, iar de astăzi, circulația rutieră s-a redeschis pe tronsoanele reabilitate.

Ritmul de lucru a fost și este unul susținut pentru a îndeplini acest obiectiv în cel mai scurt timp posibil dar și pentru a produce cât mai puțin disconfort locuitorilor din zonă și participanților la trafic. Am scos dalele cu șine de tramvai, am amenajat covor asfaltic, am intervenit la partea de trotuare și toaletare spații verzi, am ridicat căminele de vizitare la nivel și am curățat și rigolele. Se execută și marcajele pentru amenajarea locurilor de parcare. În scurt timp se va deschide frontul de lucru pe un nou tronson”, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *