Comunicat PNL: Sprijin pentru antreprenori

Guvernul condus de premierul PNL Nicolae Ciucă a majorat cu 10 miliarde de lei plafonul garanțiilor din programul IMM Invest Plus. Totodată, cresc și pragurile valorice până la echivalentul în lei al sumei de 500.000 euro pe întreprindere/UAT-uri, respectiv echivalentul în lei a 62.000 euro/întreprindere în cazul beneficiarilor din domeniul agriculturii primare și 75.000 euro/întreprindere în cazul celor din domeniile pescuit şi acvacultură.

Firmele mici și mijlocii din România vor putea obține noi credite bancare cu garanții de stat cu un plafon majorat cu peste 10 miliarde de lei la programul IMM Invest Plus 2022.

PNL sprijină antreprenorii care se confruntă cu un deficit de lichidități pentru finalizarea investițiilor sau continuarea activității și protejează locurile de muncă ale românilor.

Guvernul condus de premierul PNL Nicolae Ciucă dovedește astfel că este din nou alături de mediul de afaceri și asigură prin aceste măsuri banii necesari pentru desfășurarea normală a activității IMM-urilor din România, într-o perioadă dificilă din cauza crizei energetice și a conflictului din Ucraina.

Continuare activității economice și menținerea angajaților reprezintă priorități pentru Partidul Național Liberal.

”Continuăm să ne îndeplinim angajamentele prin care sprijinim antreprenorii care se confruntă cu un deficit de lichidități pentru finalizarea investițiilor sau continuarea activității. Protejăm astfel atât mediul de afaceri, cât și locurile de muncă ale românilor”, premierul, președintele Partidului Național Liberal Nicolae Ionel Ciucă.

Programul IMM INVEST PLUS va putea fi accesat până la 31 decembrie 2022.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *