FOTO! Grădiniță modernă inaugurată într-o localitate din județul Botoșani. Investiția se ridică la 1,5 milioane lei

Grădiniță modernă, la început de an școlar, într-o localitatea din Județul Botoșani. Este vorba de grădinița din satul Vânători, comuna Gorbăneşti, care a fost construită din temelii și dotată la standarde moderne, și care a fost sfințită, vineri.

Investiția se ridică la 1,5 milioane lei.

Prichindeii din satul Vânători, comuna Gorbăneşti, vor merge din această toamnă cu drag la grădiniță. O clădire nouă, cu toate dotările necesare, își deschide din acest an școlar ușile pentru cei mici. Investiția de peste 1,5 milioane lei inaugurată astăzi a fost finanțată de Banca Mondială prin Ministerul Educației și din bugetul local. Partea de cofinanţare asigurată din bugetul local depășește 400.000 de lei. Investiția în viitorul copiilor din Gorbănești este rodul muncii în echipă, a parteneriatului social-democrat pentru binele comunităților locale”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean, Doina Federovici.

Grădinița are două terenuri de joacă, sistem de supraveghere video, sistem electronic de acces şi sistem de alarmă.
Slujba de sfinţire şi inaugurarea grădiniței s-au făcut în prezenţa primarului Ionuț Melinte, a cadrelor didactice, a părinților, a vicepreședintelui CJ Dorin Birta, consilieri județeni și a conducerii Inspectoratului Școlar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *