La un pas de tragedie! Bărbat dintr-o comună din Botoșani, salvat dintr-o fântână. „Frânghia cu care era legat s-a rupt și a căzut în gol”

Incident cumplit într-o comună din județul Botoșani, unde un bărbat a căzut într-o fântână adâncă de 12 metri. Necazul a avut loc joi, în localitatea Mășcăteni din comuna Albești. Este vorba despre Petru C., de 43 de ani, din satul Coștiugeni, care a coborât în fântână să recupereze o găleată, dar s-a rupt frânghia.

La fața locului au ajuns cei de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Albești, dar și cadrele medicale, care i-au acordat îngrijiri bărbatului scos din fântână de pompieri, apoi l-au transportat la spital.

„Acesta a coborât în fântână pentru a recupera o găleată. Frânghia cu care era legat s-a rupt și a căzut în gol. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și accesorii specifice, dar și o ambulanță SJA. La sosirea forțelor de intervenție, bărbatul era conștient și cooperant. Întrucât spațiul era îngust, pompieri au coborât o scară și așa bărbatul a reușit să ajungă la suprafață. Acesta a fost evaluat din punct de vedere medical de către echipajul SJA, iar cadrele medicale au hotărât că nu trebuie să fie transportat la spital”, precizează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *