O doctoriță a fost bătută de un pacient în spital

ambulanta 112 la spitalIncident șocant la Spitalul Municipal din Fetești unde un medic a fost bătut de un pacient recalcitrant. Bărbatul de 27 de ani s-a enervat în momentul în care doctorița i-a recomandat să meargă la o altă unitate medicală, pentru o radiografie. Bărbatul a răbufnit cu atâta violență, încât medicul lovit a fost dus de urgență la spitalul județean Constanța.

Plină de sânge, doctorița a fost ajutată de colegi. Unii au sunat la numărul de urgență 112, iar alții i-au acordat primul ajutor. Pe holul de la urgență și în cabinetul în care s-a petrecut agresiunea, colegele doctoriței filmează petele de sânge.

 ,,Medicul de gardă a fost agresat de un pacient recalcitrant care s-a prezentat pentru efectuarea unei radiografii știind că în spital la ora aceea nu se efectueaza radiografii a devenit recalcitrant și a agresat-o pe dna doctor. S-a deschis atât o anchetă internă cât și una a poliției.”,- doctor Figan Hastürk, purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal:

În timp ce doctorița agresată era transportată la Spitalul Județean Constanța, polițiștii l-au reținut pe suspect. Bărbatul a fost dus la audieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *