FOTO! Covor asfaltic pe un tronson de drum din județul Botoșani. În zonă nu se mai intervenise de 15 ani

Covor asfaltic nou pe cei 12,9 kilometri ai sectorului Ungureni- Podeni din DJ296B. Locuitorii a șase din cele 12 sate componente ale comunei Ungureni, respectiv Plopenii Mari, Plopenii Mici, Borzești, Mândrești, Călugărenii Vechi și Călugărenii Noi beneficiază de condiții moderne de trafic, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Potrivit sursei citate, pe DJ296B nu s-a mai intervenit de 15 ani, iar în această lună a intrat în reabilitare. S-au făcut lucrări la structura drumului, după care s-a profilat calea de rulare prin rezolvarea burdușirilor și plombarea gropilor. În ultimele două săptămâni s-a turnat un nou covor asfaltic pe toți cei 12,9 kilometri.

DJ296B, Ungureni-Podeni, face legătura între Drumul Național DN29, Botoșani – Săveni, și centrul județului, mai exact Drumul Județean DJ296, Podeni – Nicșeni – Roma – Botoșani, creând o alternativă de transport. În realizarea acesteia, Consiliul Județean Botoșani și Compania Națională de Investiții au stabilizat și reabilitatea alunecarea de teren Roma și Nicșeni.

” Vrem să rezolvăm cât mai multe dintre problemele infrastructurii rutiere județene și asta facem. Investim în toate zonele județului, indiferent de apartenența politică a primarului, deoarece toți locuitorii județului au nevoie de drumuri bune. Dezideratul nostru este să dezvoltăm Botoșaniul în integralitatea sa”, a precizat Doina Federovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *