Copilărie tristă pentru trei copii din Botoșani, abandonați de mamă. Tatăl și bunica abia au ce le pune pe masă

Trei copii dintr-o comună din Botoșani, abandonați de mamă, trăiesc într-o sărăcie lucie. Tatăl abia are ce le pune pe masă, iar bunica ajută și ea cum poate. Cea care le-a dat viață a plecat cu un alt bărbat și și-a întemeiat o nouă familie într-un sat vecin.

Cornelia Iustin este o localnică din Roșiori care încearcă să îi mai sprijine pe cei trei cum poate. Atât ea, cât și Andreea Ursu, fac un apel către persoanele cu suflet mare pentru a ajuta copilașii.

„Chiar daca tatal munceste prin sat cu ziua, neajunsurile sunt prea mari. Copiii sunt bine ingrijiti de bunica lor, se implica foarte mult. Ea este cea care ii duce si aduce de la scoala, mentionand ca dansa nu concepe ca nepotii sai sa nu mearga la scoala. Sambata, impreuna cu dna Cornelia, voi merge la ei acasa. Au mare nevoie de alimente si bineinteles o casuta cat de mica…Dar pana a se indeplini acest vis, au nevoie de hrana! Daca cineva doreste sa-i ajute cu ceva de-ale gurii, va rugam sa ne contactati in privat”, spune Andreea Ursu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *