Spații pentru activități medicale sau birouri în clădiri sustenabile, cu facilități și dotări de top, în zona centrală

Spații Core & Shell în clădiri de ultimă generație – cu facilități ce se potrivesc unor largi tipologii de afaceri – spre închiriere în ansamblul UNIQUE Residence Maxim Gorki

Amplasat central, cu acces facil către zonele de interes, conceput după cele mai exigente standarde de siguranță și confort, ansamblul UNIQUE Residence Maxim Gorki pune la dispoziție în zona de parter spații pentru activități medicale sau birouri, în clădiri de clasa A, la standarde înalte de calitate ale construcției, sustenabilitate și eficiență energetică:

– Proiectarea modernă asigura o ocupare extrem de eficientă. Partenerii, chiriașii pot închiria mai puțin spațiu dar care să poată găzdui același număr de persoane în comparație cu o clădire ineficientă.

– SMART Building – componentă cheie a unui viitor în care tehnologia informației și ingeniozitatea umană se combină pentru a produce o economie robustă, cu emisii reduse de carbon, concepută pentru viitor.

– Compartimentarea bine gândită și finisajele interioare excelente creează un mediu plăcut pentru viitorii parteneri, chiriași: o clădire în care oricine se poate simți confortabil să își desfășoare activitățile, oferind în același timp imaginea scontată de companiile de prestigiu.

– Eficiența energetică a instalațiilor & aer de calitate determină reducerea facturilor de energie comparativ cu alte instalații cu eficiență energetică scăzută; cu un efort minim de cost se poate asigura o calitate a aerului mai bună. Peste 50% din necesarul anual de energie electrică este asigurat din surse proprii regenerabile – sistem fotovoltaic 16kWp.

Facilități de business pentru spații de lucru de ultimă generație – UNIQUE Residence Maxim Gorki pune la dispoziție spre închiriere spații pentru activități medicale și birouri

Cu un regim de înălțime P+4+5 retras, nivelul de la parter, dedicat spațiilor pentru activități medicale (clinici, cabinete, laboratoare) birouri sau activități comerciale, asigură dotări superioare, specifice unui univers concentrat pentru business, pentru un spațiu de lucru corect, de ultimă generație:

design eficient si flexibil – amenajare custom made;

echipări de siguranță și confort de nivel superior;

sisteme de control & management, echipări automatizatefiecare spațiu poate fi dotat cu sistem BMS;

facilități și dotări pentru aer de calitatemediu de lucru sănătos;

spații de servicii, parcaje auto și bicicletestație de încărcare a mașinilor electrice.

UNIQUE Residence – proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt așteptărilor fiecăruia!

Contact direct la dezvoltator: 0744691659

FB: @UniqueResidenceRO

Stadii de realizare a proiectelor rezidențiale UNIQUE Residence dezvoltate în Botoșani, Iași și Focșani:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *