Încă un fotbalist de la FC Botoșani dorit de FCSB. Pe cine a pus ochii Gigi Becali

FOTO: gsp.ro

FCSB nu a încheiat campania de transferuri, iar Gigi Becali e hotărât să transfere un fundaș central și un atacant, în cazul în care echipa va merge în grupele Conference League.

Gigi Becali a adus 3 fundași centrali în această vară. Joyskim Dawa, Jooans Tamm și Rachid Bouhenna, dar doar primi doi s-au impus la echipă, patronul FCSB fiind supărat pe Bouhenna.

Acum, FCSB caută un nou fundaș central, iar pe lista cu Gigi Becali ar fi intrat Victor Dican (21 de ani), de la FC Botoșani, potrivit sport.ro.

Valeriu Iftime nu vrea să renunțe la Victor Dican, dorit de FCSB

Apărătorul adus în ianuarie de la U Cluj, pentru 100.000 de euro, a impresionat la FC Botoșani, iar Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, spune că nu vrea să renunțe acum la el.

„Nu a fost nicio discuție Dican. Dacă ești în fotbalul românesc, nu are cum să nu te intereseze Dican. E unul dintre cei mai buni fundași. Dar nu-l vând acum!

El trebuie să mai joace 20-30 de meciuri la Botoșani. După aceea ar putea să plece și ar putea juca oriunde”, a spus Valeriu Iftime pentru Gazeta Sporturilor. Crescut la CSM Rm. Vâlcea, Dican a mai jucat la Metalurgistul Cugir, înainte ca U Cluj să-l cumpere, în vara lui 2019.

Când a fost vândut la botoșani, U Cluj a păstrat 30% dintr-un viitor transfer al lui Dican. Suma pe care clujenii o vor primi nu poate fi mai mică de 150.000 de euro, indiferent de suma cu care gruparea moldoveană îl vinde pe Dican, informeaza gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *