”Cel mai slab jucător din istoria lui FC Botoșani” a plecat de la Schalke 04! Cu ce echipa a semnat

foto sport.ro

Martin Fraisl (29 de ani), portarul care ”a rămas traumatizat” după experiența la FC Botoșani, s-a despărțit de Schalke 04, echipă pentru care a evoluat în sezonul precedent, dar va rămâne tot în fotbalul german. După un singur an, în care a și pus umărul la promovarea celor de la Schalke 04 în Bundesliga, gruparea din Gelsenkirchen a renunțat la serviciile sale, iar Fraisl a semnat cu Arminia Bielefeld, din al doilea eșalon german, potrivit Digisport.ro. 600 de mii de euro este cota de piață a lui Fraisl, potrivit Transfermarkt. 26 de meciuri, 32 de goluri primite și 8 jocuri fără gol încasat sunt cifrele lui Martin Fraisl la Schalke 04.

Fraisl a evoluat în sezonul 2018/2019 la FC Botoșani, unde a bifat 16 apariții. Aventura din România i-a lăsat însă un gust amar portarului, care a declarat că președintele echipei i-a spus în față că este ”cel mai slab jucător care a fost vreodată la club”. În plus, austriacul a fost surprins neplăcut și de alte lucruri pe care le-a întâlnit în România: ”Salariul mediu pentru un profesor este de 250 de euro. Dacă ieși la o distanță mai mare de 20 de minute de un oraș, n-o să mai vezi mașini.

Wolfsbach, Seitenstetten, Sierning, Wiener Sportklub, Wiener Neustadt, FAC Viena, FC Botoșani, Sandhausen, ADO Den Haag și Schalke 04 sunt formațiile la care a evoluat Fraisl de-a lungul carierei.

În 2020, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, fostul angajator al lui Martin Fraisl, a încercat să-i găsească circumstanțe atenuante goalkeeper-ului, după afirmațiile făcute.

”Nu am văzut, ce a zis? Care președinte? Președinte e Cătălin Anton, nu cred că a făcut așa ceva. Nu cunosc să fie un asemenea comportament la noi la echipă, dar o critică e bună. Poate e o eroare de traducere. El este un băiat excepțional, chiar a spus că el nu poate să ia bani într-o țară dacă nu știe limba. Când a plecat, a recomandat portarul austriac care este acum la noi. (n.r. – Hidajet Hankic). Știu că a dat un interviu în urmă cu ceva timp și a spus că țara e urâtă. E clar că nu ne putem compara cu orașele din Austria și Germania”, a spus Valeriu Iftime, pentru Digi Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *