Bătăi între un consilier local din județul Botoșani și o femeie. De la ce a pornit totul

Foto: Facebook/ Atentie Politia

Scandal între un consilier local din județul Botoșani și o femeie, terminat cu bătăi și reclamații la Poliție. Totul ar fi pornit din cauza unui conflict mai vechi între cei doi, consilierul local din Flămânzi, Gabriel Călin, și vecina sa, Mariana Lăzărica. Cei doi locuiesc în același bloc, iar femeia acuză că din apartamentul acestuia, din cauza instalației sanitare defecte, curge apă și îi distruge locuința. Vineri, între cei doi au fost discuții în acest sens, care s-au lăsat cu violențe. Altercația a continuat și sâmbătă.

„Mama a vrut mereu să vorbească cu el politicos, dar nu a avut cu cine. A agresat-o verbal și fizic pe mama, lovind-o și provocându-i leziuni pe tot corpul din cauza faptului că este neputincios în fața unei defecțiuni de instalație sanitară care, de-a lungul anilor, ne-a cauzat avarii serioase în întreg apartamentul. După incidentul petrecut pe stadion de zilele orașului, acesta a încercat din nou să se răzbune forțând ușa apartamentului și încercând din nou să o lovească pe mama”, a mărturisit fiul femeii.

El susține că mama sa se află în permanență într-o stare de temere din cauza consilierului local. Ancheta polițiștilor a arătat că cei doi s-ar fi agresat reciproc, iar oamenii legii fac cercetări în rem.

„În cauză au fost deschise două dosare penale pentru lovire sau alte violențe”, ne-au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *