Imagine spectaculoasă, noaptea trecută, la Botoșani. Botoșănenii, revoltați de mesajele Ro- Alert din toiul nopții. „Am crezut că a venit Putin”

Foto Claudiu Porfir

O imagine spectaculoasă din timpul nopții de marți spre miercuri a fost surprinsă de un fotograf din Botoșani. Un cer negru, brăzdat de fulgere, vânt puternic, dar niciun strop de ploaie, așa s-a manifestat furtuna la Botoșani.

Populația din Botoșani a primit mesaje Ro-Alert. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a transmis, în noaptea de marți spre miercuri, două avertizări către populația județului  Botoșani, una prin sistemul RO-Alert, iar cealaltă prin SMS. Mesajele conțineau o avertizare meteo de averse torențiale care vor acumula peste 35l/mp, descarcari electrice, grindina, vijelie. Perioada de manifestare 24.08.2022, intre orele 00:50 – 02:00.

„Evitați deplasările și luați măsuri de adăpostire și autoprotectie!”, a transmis IGSU.

Botoșănenii, revoltați de mesajele alarmante

Botoșănenii se arată revoltați însă de mesajele alarmante din timpul nopții. Mulți dintre ei și-au arătat idignare pe pagina oficială de Facebook a Botoșaninews.ro. Dacă unii au tratat totul cu umor, alții au fost destul de incisivi. Iată câteva dintre mesaje:

„..Ăștea de la RO.ALERT cred că sunt BEȚI și anunță la 12 noaptea că vine POTOPUL…NEPROFESIONIȘTI…Angajați pe PILE! O SĂ BLOCHEZ ACEASTĂ APLICAȚIE!”

„Da și ce plaoie a venit vă dați seama nea trezit la miezul nopții speriați cu alerta lor cu tot”

„La ora aia târzie….nu știam ce Dumnezeu se întâmplă când a început alarma ”

„Am crezut că a venit Putin”

„Cred că v-ați tâmpit de tot ! Pentru câteva fulgere neînsemnate ați trezit în miez de noapte un oraș întreg…..nici măcar un tunet… Nu sunteți normali la cap…”

„O mare teapa ! Doar am fost trezit din somn aiurea”.

 

One thought on “Imagine spectaculoasă, noaptea trecută, la Botoșani. Botoșănenii, revoltați de mesajele Ro- Alert din toiul nopții. „Am crezut că a venit Putin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *