Post scos la concurs de Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani. Ce se caută!

Inspectoratul Judetean de Jandarmi - IJJ BotoşaniInspectoratul General al Jandarmeriei Române organizează concurs pentru ocuparea a opt posturi de execuție vacante, prin rechemare în activitate sau încadrare directă, de ofițer în specialitatea resurse umane, din care un post de ofițer specialist II în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

Pentru a candida pe postul din cadrul I.J.J. Botoșani, cei interesați trebuie aibă, ca pregătire de bază, studii universitare de licență – ciclul I Bologna sau studii superioare de lungă durată cu licență, în: ramura de știință ,,științe juridice”, ramura de știință ,,științe militare, informaţii și ordine publică”, ramura de știință ,,sociologie” – domeniul de licenţă ,,resurse umane”.

Cererea de înscriere la concurs, declarația de confirmare a cunoaşterii și acceptării condițiilor de recrutare și cartea de identitate se transmit scanate lizibil, preferabil în format PDF, la adresa de e-mail – [email protected], doar în perioada 12.09.2022, ora 08.00 – 20.09.2022, ora 16.00.
Toate informațiile necesare candidaților pot fi obținute din anunțul de concurs și anexele la acesta, postate pe site-ul inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani – www.jandarmeriabotosani.ro, în secțiunea Carieră, precum și la avizierul inspectoratului din municipiul Botoșani, str. I.C. Brătianu, nr.110 – 112.
Recomandăm citirea cu atenție a anunțului de concurs și a eratelor la acesta, precum și verificarea permanentă a site-ul inspectoratului în vederea luării la cunoștință a eventualelor modificări (candidații nu vor fi anunțați personal)”, precizează IJJ Botoșani.
În cazul unor nelămuriri privind postul vacant din cadrul I.J.J. Botoșani, candidații pot solicita precizări de la lucrătorii Biroului Resurse Umane, la numărul de telefon 0231511533, interior 24527.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com