Polițistul de frontieră din Botoșani care a produs un accident și a agresat un polițist scapă de arest

Polițistul de frontieră din Botoșani care a condus bătut, a produs un accident și a agresat un polițist a scapat de arestul preventiv. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani au dispus ca ancheta în cazul agentului de la Sectorul Poliției de Frontieră din Siret, sector aflat în subordinea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, să fie cercetat în libertate.

Botoșăneanul, care a intrat cu mașina într-un gard, în comuna Mihăileni, este cercetat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă și ultraj.

Accidentul a avut loc duminică seară. După producerea acestuia, polițistul de frontieră a produs un mare scandal. În timpul imobilizării, acesta l-a lovit pe unul dintre polițiștii chemați la fața locului pentru a instrumenta cazul. Polițistul de frontieră a fost pus să sufle în etilotest, iar rezultatul a fost de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge.

Rănit, bărbatul de 44 de ani a fost luat de ambulanță și transportat la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *