Vrei să ajuți un copil dintr-o familie săracă din Botoșani? Oferă-i un ghiozdan cu cele necesare pentru școală prin campania „Un ghiozdan pentru un zâmbet”

Poate e greu de crezut, dar în 2022 încă mai există familii care nu au posibilitatea nici măcar să le cumpere copiilor un ghiozdan cu rechizite pentru școală. Și pentru că fiecare copilaș merită un ghiozdan nou, polițista de frontieră Simona Elena Suhan a demarat o nouă campanie „Un ghiozdan pentru un zâmbet” astfel încât chiar și cel mai necăjit copil să aibă cu ce merge la școală. Copiii din familii defavorizate vor fi ajutați cu ghiozdane, rechizite școlare și hăinuțe.

Cum poți ajuta

„Militam pentru educatie pentru că stim că este macazul care poate schimba perspectiva unui copil dintr-un mediu defavorizat si ii poate deschide ochii catre o lume in care stie că se poate orice. Si cate genii nu s-au nascut si au crescut asa la noi aici în Nordul Moldovei și au ajuns oamenii mari…Asadar cautam oameni buni susținători de vise AMBASADORI si voluntari care vor să facă proiectul asta o realitate”, spune Simona Elena.

Cei care vor să se implice trebuie să aleagă vârsta și genul unui copil de la 5 la 15 ani. Vârsta și dacă e fată sau băiat vor fi trecute pe eticheta astfel încât ghiozdanul să ajungă la cine trebuie.

„Pregătești ghiozdanul cu tot ce vrei să dăruiești pentru micuț: penar, stilou, carioci, culori, rechizite, inclusiv caiete de tip 1 sau tip 2 si matematică sau dictando în funcție de vârstă copilasului pe care îl alegi. Poti adauga în ghiozdanel ceva dulce, sau o hăinuța și ceva de încălțat și ne scrii marimea lor in exteriorul ghiozdanului.Poti lasa și o scrisoare cu numărul tău de telefon că copilașul care primește ghiozdanelul să te poata contacta ulterior și sperăm să păstrați și legatura cu el. Daca nu te descurci da-ne un telefon la numărul de telefon 0040757139794. Le vom colecta de la tine le vom imparti înaintea începerii anului școlar. Cand ai gata pregătite ghiozdanele ne suni la numărul de telefon 0757139794 sau ne scrii pe whats up sau mesager Simona Elena. Noi vom veni la tine după ghiozdanele sau îți vom spune cel mai apropiat punct de colectare din orașul Dorohoi, Darabani, Botoșani sau Suceava, unde îl poți lăsa sau duce direct la copilaș în funcție de cum o să dorești. Încercați să oferiti lucrurile cele mai frumoase, colorate, simpatice…luati-le ca pentru copiii vostri. E incredibil cât conteaza pentru un copil să aibă un ghiozdanel de care sa fie mandru si să nu ii fie rusine cu ce are in picioare.Dupa ce pregătiți ghiozdanelul, scrieti pe o hartie numarul incaltarilor, sexul si aproximativ varsta”, spune Simona Elena.

Ghiozdanelele pot fi si expediate la sediul asociației pe adresa: Asociatia Umanitara Simona Elena și Voluntarii ( Suhan Simona Elena), strada Aleea Pinului numărul 1, bloc M3, et.3, ap 36 oras Dorohoi, Județ Botosani, Cod postal 715200, Telefon 0040757139794.

Noi le vom duce si împărți la copilașii defavorizati, din familii cu un singur părinte, sau fără părinți, crescuți de bunicii, copilașii care doar visează la un ghiozdanel pentru școală și îți vom arată în poze unde va ajunge ghiozdanelul pregătit cu dragoste de tine. Sunteți conștienți de câtă fericire puteți dărui acestor copilasi? Ambasadorii de bine pot dona si suma echivalenta pentru echiparea unui ghiozdanel complet. Ne gandim ca aceasta ar fi in jur de 150-250 lei sau cat consideră fiecare și poate ajuta”, spune Simona Elena.

Donații se pot face în conturile bancare de mai jos deschise la BANCA TRANSILVANIA

🟢Denumire: Asociatia (Sev) Simona Elena si Voluntarii CUI: 43787730

RO06BTRLRONCRT0587762901 LEI

RO53BTRLEURCRT0587762901 EURO

RO11BTRLGBPCRT0587762901 LIRE

SWIFT: BTRLRO22

Cu mențiunea GHIOZDAN

👉MODALITATI DE DONATII RAPIDE

📱Donează rapid prin Revolut la: 0040757139794;

📱Donează rapid prin BT Pay la: 0757139794;

👉DONATII PRIN FIRMA

Nu te costa nimic! Oricum platesti acesti bani statului sub forma de impozit.

Poti directiona 20% din impozitul pe profit sau venit al firmei tale:

↪️Donează prin firma, redirecționează 20% din impozitul pe profit al firmei tale, aici:

Asociația Umanitara Simona Elena si Voluntarii CUI 43787730, oraș Dorohoi județ Botoșani.

Orice donație conteaza și tu poți ajuta!

Orice relatii/detalii/ajutor la numărul de telefon :0040757139794 Simona Elena

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *