Botoșăneanca Adelina Ungureanu a obținut victoria, cu naționala României de volei, în primul meci din preliminariile Campionatului European din 2023

Voleibalista Adelina Ungureanu, alături de naționala de volei a României, a obținut victoria în primul meci din preliminariile Campionatului European din 2023. Botoșăneanca a fost extrem de emoționată la finalul partidei cu Israel, scor 3-0.

Originară din Botoșani, ea a avut în tribune la Piatra Neamț foarte mulți prieteni și rude, iar la finalul partidei a dat frâu liber emoției. Și-a revenit când și-a luat cățelul în brațe, pe Kubush, care și de data aceasta a venit să asiste la meci împreună cu părinții ei.

La interviul de după meci, ea a explicat că, deși din afară s-a văzut o victorie lejeră a României, pe teren a existat concentrare de la început până la sfârșit, pentru că o mică greșeală poate întoarce soarta unei partide.

De asemenea, a vorbit de următoarele confruntări, dar le-a mulțumit și fanilor care au venit în număr foarte mare și au fost de la început până la sfârșit alături de echipa noastră.

Naţionala de volei feminin a României a învins sâmbătă, la Piatra Neamţ, reprezentativa Israelului, scor 3-0, în primul meci din grupa A preliminară a Campionatului European din 2023. Scorul pe seturi a fost 25-16, 25-13, 25-10. Din grupa A mai fac parte echipele Croaţia şi Insulele Feroe.

Programul partidelor în continuare: Insulele Feroe – România (24 august), Croaţia – România (28 august), România – Croaţia (3 septembrie), România – Insulele Feroe (7 septembrie) şi Israel – România (11 septembrie). La turneul final al CE din 2023 se vor califica 12 echipe din preliminarii, adică primele două clasate în fiecare din cele şase grupe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *