Trei membri noi în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Botoşani

Componența Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Botoșani va fi modificată, din nou. Prin dispozițiile președintelui Consiliului Județean Botoșani din data de 9 august au fost revocați din calitatea de reprezentanți ai comunității Catruc Ilie-Bogdan și Lupu Andrian, aceștia urmând să fie  înlocuiți de către Hrimiuc Galia, consilier județean, și Ursu Ovidiu-Bogdan.

De asemenea, conform unei adrese transmisă de Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani, comisarul șef de poliție Aniței Ioan, care asigură îndeplinirea atribuțiilor funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean la I.P.J. Botoșani, îl înlocuiește în ATOP pe Viorel Șerbănoiu, care s-a pensionat.

Calitatea de membru al autorităţii teritoriale de ordine publică se pierde în cazul în care titularul nu mai îndeplineşte funcţia care a determinat
desemnarea sa, iar pentru reprezentanții comunității, în situația în care își schimbă domiciliul în altă unitate administrativ-teritorială ori ca urmare a revocării lor.

Validarea lui Hrimiuc Galia, Ursu Ovidiu-Bogdan și Aniței Ioan, ca membri în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Botoşani, se va face în ședința de Consiliu Județean din luna august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *