Primăria municipiului Botoșani a depus un proiect spre finanțare de 5 milioane lei. Ce vizează

Proiectul, în valoare de 5 milioane de lei, a fost depus doar în 7 minute de Primăria Municipiului Botoșani, fiind, din nou, printre primele instituții din țară care a depus un proiect de finanțare după lansarea apelului general către toate UAT-urile de către Administrația Fondului pentru Mediu.

Continuăm înlocuirea tuturor lămpilor de iluminat stradal din Municipiul Botoșani. Astfel, prin acest proiect ne propunem schimbarea a 1335 de corpuri de iluminat vechi cu altele noi cu LED și sistem de telegestiune, urmărind în același timp economia energetică, creșterea numărului de ore de funcționare precum și diminuarea emisiilor de CO2 în regim de funcționare 100%.” a declarat primarul Cosmin Andrei.

În acest moment se montează alte 401 corpuri noi de iluminat în zonele Manolești Deal, Str. Pacea, Mihail Kogălniceanu, Primăverii, Octav Onicescu, Marchian, Cuza Vodă, Petru Rareș, Calea Națională, Cornișa, Ștefan Luchian, Armoniei, alei pietonale în Parcul Curcubeului, Aleea Curcubeului, Aleea Cinema, Aleea Pacea.

Primăria Municipiului Botoșani pregătește proiecte de finanțare și pentru următoarele apeluri anunțate de Administrația Fondului pentru Mediu precum și de Ministerul Dezvoltării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *