FOTO Botoșănean amendat pentru o petrecere în fața blocului. Jandarmii au oprit cheful

Un botoșănean a fost amendat de jandarmi cu 1000 de lei pentru un picnic în fața blocului. Petrecerea „cu de toate” a fost organizată în fața unui bloc din cartierul ANL Cișmea din municipiul Botoșani, și a fost oprită sâmbătă dimineață de un echipaj de jandarmi aflat în patrulare în zonă.

Organizatorul petrecerii neautorizate în aer liber a fost amendat cu 1000 de lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.54/2012 privind desfășurarea activităților de picnic și i s-a pus în vedere să întrerupă cheful care deranja locuitorii din zonă.

Desfăşurarea activităţilor de picnic în afara zonelor special amenajate pentru activităţile de picnic şi/sau a zonelor indicate pentru activităţile de picnic constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 1000 de lei la 3000 de lei, cu posibilitatea achitării în termen de 15 zile a jumătate din minimul prevăzut de lege.

„Recomandăm cetățenilor să solicite intervenția autorităților competente în situații similare, care tulbură ordinea și liniștea publică, pentru luarea măsurilor legale ce se impun și menținerea unui climat civilizat de conviețuire în comunitate”, arată Inspectoratul Județean de Jandarmi Botoșani.

One thought on “FOTO Botoșănean amendat pentru o petrecere în fața blocului. Jandarmii au oprit cheful

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com